Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Дійсна Політика конфіденційності персональних даних (далі - Політика конфіденційності) розроблена відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних і діє відносно всієї інформації сайту, розташованого на доменному імені http://bestoffer.com.ua/

1.ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 1.1. Використання Користувачем сайту означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

1.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту.

1.3. Справжня Політика конфіденційності застосовується лише до цього сайту. Адміністрація сайту не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланням, доступним на сайті.

1.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту.

 2. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Дійсна Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту.

2.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на сайті.

2.3. До персональних даних, дозволених до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, і які надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті інтернет-магазину «BEST OFFER» в розділі про реєстрацію відносяться:

2.3.1. ПІБ Користувача;

2.3.2. контактний телефон Користувача;

2.3.3. адреса електронної пошти (e-mail);

2.3.4. адреса доставки Товару.

 3. МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

 3.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту може використовувати в цілях:

3.1.1. Ідентифікації Користувача для оформлення замовлення.

3.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту.

3.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача.

3.1.4. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.

3.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

 3.1.6. Повідомлення Користувача Сайту про стан Замовлення.

3.1.7. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням Сайту.

3.1.8. Надання Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені сайту або від імені партнерів сайту.

3.1.9. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.

3.2. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

3.3. Політика щодо файлів cookie, використання Google Analytics

3.3.1. При роботі інтернет-магазину нами використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш інтернет-магазин «BEST OFFER» повторно, в цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Для зручності користування ми використовуємо функцію ремаркетингу. При роботі з цією функцією також використовуються файли cookie.

3.3.2. Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку.

За допомогою Google Analytics ми збираємо статистику про відвідування порталу, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, домени, Інтернет-провайдерів і країни походження наших відвідувачів, а також адреси сайтів, відвіданих до і після порталу, і т.д. Проте, жодна з цих дій не пов'язане з Вами особисто і вимірюється тільки в сукупності.

3.3.3. Веб-маяки - це невидимі файли, які знаходяться на сайтах, які Ви відвідуєте. У разі, якщо Ви відвідуєте сторінку, яка містить веб-маяк, вона звертається до Вашого комп'ютера для того, щоб визначити чи відвідували Ви раніше цю сторінку або бачили Ви раніше певну рекламу. Веб-маяки не фіксують Ваша електронна адреса або будь-яку іншу особисту інформацію.

Використання цієї інформації допомагає нам робити інтернет-магазин максимально зручним і корисним для Вас, підтримувати, захищати і розвивати сервіси нашого інтернет-магазину.

 4. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН

 4.1. Користувач зобов'язаний:

4.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом.

4.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

4.1.3. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину «BEST OFFER», включаючи доставку Товару.

 4.2. Адміністрація сайту зобов'язана:

4.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 3.1. цієї Політики конфіденційності.

4.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування, або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача.

 4.2.3. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

4.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувачеві, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

 5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

5.1. Адміністрація сайту, яка не виконала свої зобов'язання, несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв'язку з неправомірним використанням персональних даних, відповідно до законодавства України.

5.2. У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальність, якщо дана конфіденційна інформація:

5.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.

5.2.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту.

5.2.3. Була розголошена за згодою Користувача.

 6. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

6.1. До звернення в суд з позовом у спорах, що виникають із відносин між Користувачем сайту і Адміністрацією сайту, обов'язковим є пред'явлення претензії (письмового пропозиції про добровільне врегулювання спору).

6.2. Одержувач претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії, письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.

6.3. При не досягненні угоди суперечка буде переданий на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.

6.4. До цієї Політики конфіденційності та відносин між Користувачем і Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство України.

 7. ДОДАТКОВІ УМОВИ

7.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в дану Політику конфіденційності без згоди Користувача.

7.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики.

7.3. Даний веб-ресурс в цілому, і окремі його елементи такі як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права",

Міжнародними нормативно-правовими актами, і іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздруківки сторінок порталу для особистого, некомерційного використання, заборонено. Копіювання інформації з порталу може бути здійснено лише в некомерційних цілях. Забороняється розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з даного ресурсу для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу адміністрації інтернет-магазину «BESTOFFER». Скопійована інформація, повинна містити посилання на даний веб-ресурс, як на джерело.

7.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою http://bestoffer.com.ua/politika-konfidentsialnosti;

 

Я згоден з Політикою конфіденційності та умовами користування сайту Інтернет-магазину «BESTOFFER», а також з передачею і обробкою моїх даних.

 Я підтверджую своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують мою дієздатність.