Особливості застосування систем штучного туману

Системи туманоутворення і створення сприятливого мікроклімату активно розвиваються на українському ринку. Широкий спектр застосування туману високого тиску, дозволяють з успіхом використовувати такі системи як у побутовій, так і в промисловій галузях.

У промисловості системи туманоутворення застосовують з метою зволоження, охолодження, пилоподавлення. Незамінним помічником стануть системи туману в переробній, текстильній, поліграфічній, харчовій промисловості, в деревообробці, при виробництві будматеріалів, в гірничодобувній і металургійній галузях, на складах, елеваторах, в портах, в місцях перевалки вантажів, що створюють високий рівень запиленості.

Також з успіхом застосовуються системи туману в сільському господарстві. Використовуються в тваринництві, для створення сприятливого мікроклімату і поліпшення умов утримання поголів'я на свинофермах, в корівниках, стайнях, на птахофабриках. В рослинництві основними споживачами є тепличні господарства та оранжереї.

Основні завдання, які вирішує система штучного туману в побутовій сфері, це:

  • охолодження повітря поза приміщеннями,
  • зволоження,
  • ароматизація,
  • створення декоративних ефектів,
  • усунення комах і неприємних запахів.

Об'єктами застосування є літні майданчики ресторанів і кафе, приватні тераси і альтанки, парки і сквери, ландшафтно-архітектурні комплекси, готелі, басейни, спортивні майданчики і пляжі, зони відпочинку і т.д. Широкі можливості комплектації устаткування дозволяють створювати індивідуальні проекти для кожного конкретного випадку, з урахуванням адаптації під певну територію і потреби замовника.

Для повноцінного функціонування системи туману необхідні наступні складові:

Підібрати і купити необхідне обладнання і комплектуючі для систем туманоутворення від провідних європейських виробників можна в нашому магазині за оптимальною ціною.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари