На що звернути увагу при виборі системи поливу

З приходом весни змінюється ландшафт будь-якого сучасного міста, котеджного селища, ділянки приватного будинку, який неможливий без куточків зелених насаджень і зон відпочинку. З любов'ю підібрані рослини радують наш погляд естетичною досконалістю, дарують красу, комфорт і прохолоду.

Зелений соковитий газон, квіткові клумби, ландшафтні композиції вимагають також і невпинної турботи про себе. На допомогу, постійно зайнятим  людям, приходить техніка. Системи автоматичного поливу дозволяють максимально спростити і полегшити основний процес догляду за зеленими насадженнями - зрошення та полив. Основне навантаження щодо своєчасної подачі води на зрошувані території можна передати автоматиці: включення і виключення насоса та всієї системи, дотримання графіка циклічності і тривалості поливу, регулювання необхідної кількості води. Участь людини в усіх цих процесах зводиться до мінімуму.

У комплект професійного обладнання входять: контролери для поливу, датчики дощу, електромагнітні клапани, роторні дощувачі, статичні дощувачі, форсунки для поливу «спрей» і МР-ротатори, фітинги для з'єднання трубопроводу.

Кількість і склад необхідного обладнання підбирається в залежності від вихідних даних кожної конкретної ділянки: розмір, конфігурація ділянки, склад і кількість рослин, джерело подачі води.

Широкий вибір торгових марок виробників і постачальників обладнання для поливу, дозволяє вибрати кожному замовнику найбільш підходящий варіант комплектації. Найбільш популярною на території України, перевіреною не одним роком успішної роботи, що пройшла «випробування» нашим кліматом, є продукція торгових марок Hunter (США), Pedrollo (Італія), Unidelta (Італія), Senkron (Туреччина) та ін. Важливим моментом , є те, що обладнання та комплектуючі різних виробників взаємозамінні.

Грамотно підібрати обладнання і комплектуючі для автополиву Вам допоможуть співробітники інтернет-магазину «BEST OFFER» і компанії «УКР СПЕЦ ЗБУТ».

Ласкаво просимо!

Клумба у парку

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари