Використання систем туману в зимовий період

Напередодні настання холодів багато хто задається питанням, чи можливо застосування системи туману взимку?

У зв'язку з цим, наші фахівці дають роз'яснення щодо режиму експлуатації системи туманоутворення при мінусових показниках температури повітря.

Виробником обладнання для туману ТМ Tecnocooling встановлений температурний режим використання обладнання - середньодобова температура повинна бути не менше +5 град. Цельсія.

У період мінусових температур, при відключенні системи, вода в магістралях туманоутворення високого тиску, фітингах, форсунках для туману і насосах переходить з рідкої форми в тверду, змінюючи свій об'єм. Це призводить до пошкодження і / або деформації вищевказаних вузлів.

При роботі системи в нормальних умовах утворюється водна дисперсія, з розміром кожної краплі від 10 до 20 мікрон. В період низьких температур така дисперсія змінює свою структуру, втрачає ефективність для цілей пилеподавлення і зволоження, так як призводить до утворення снігових пластівців.

Однак, цей ефект можна використовувати для створення штучного снігу на гірськолижних трасах, зимових курортах, в салонах кріо-терапії.

Незалежно від температури навколишнього атмосфери за допомогою систем туману можна створювати завісу з сніжинок. Системи штучного засніження з успіхом використовуються на європейських курортах.

Штучне засніження схилів

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари