Штучний туман для альтанок

Системи штучного туману використовують у відкритих альтанках для створення оптимального мікроклімату на території, ландшафтного дизайну. Система створює сприятливу для перебування людини температуру повітря в жаркий день. Великим плюсом туману для альтанок є те, що його можна використовувати в будь-якому просторі. При цьому обладнання споживає мало води, електроенергії, а для роботи не потрібні токсичні, хімічні речовини.

 Особливості застосування штучного туману в альтанках

Після підключення системи до водопроводу, потік води під великим тиском надходить по трубах до розпилювачів. Діаметр отворів в форсунках туману в альтанці невеликий, тому в повітря потрапляють дрібні водяні краплі розміром 10-15мкрн. Такі параметри дозволяють краплі випаровуватися на відстані 1,5-2 м від розпилювача.

Так створюється ефект випаровування, що нагадує природний туман. Штучний зволожувач повітря м'яко і швидко знижує температуру повітря. Активувати такі системи туманоутворення можна вже при температурі 23 ° С.

Комплекти туману для альтанок нашого інтернет-магазину BestOffer.com.ua повністю готові до використання. Вам залишиться тільки підключити джерело води. Створюваний туманоутворювачем мікроклімат сприятливо впливає на самопочуття і стан здоров'я людини. Якщо у вас на ділянці складний ландшафтний дизайн або рельєф місцевості, то можна довірити створення проекту і установку туману нашим фахівцям.

Система тумана в беседках

Переваги застосування штучного туману в альтанках

Користуючись нашими системами охолодження температури для альтанок, ви зможете скільки завгодно перебувати на відкритому повітрі. Спека не буде на заваді.

 Особливості та переваги туманоутворювачів нашого магазину:

  • Підходять для використання на відкритих майданчиках, альтанках і верандах.
  • Борються з пилом в повітрі. Устаткування знижує його вміст в 11 разів, попутно відлякуючи мух, комарів і мошок.
  • Система туману стає декоративним оформленням ландшафтного дизайну, допомагає створювати візуальні ефекти.
  • Знижують температуру повітря на 10-15ºС.
  • Прибивають до землі пилок, тим самим знижуючи ризик прояву сезонної алергії.
  • Захищають натуральні матеріали від пересихання.
  • Усувають неприємні запахи, пригнічуючи життєдіяльність патогенних організмів.
  • Легкий монтаж системи туману.
  • Можна використовувати штучний зволожувач в системі автоматичного поливу. Досить для цього тільки викрутити форсунки.
  • Створюються оптимальні умови для росту рослин навколо альтанки.

При бажанні завжди можна модернізувати вже куплену раніше установку туманоутворення новими елементами. Це дозволить збільшити площу поширення туману.

Залежно від потреб і бюджету в інтернет-магазині BestOffer.com.ua можна легко підібрати і купити штучний туман для альтанок. Наші фахівці допоможуть вам зробити правильний вибір. Остаточна вартість обладнання і монтажу залежить від особливостей ділянки і площі альтанки.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*