Автополив Hunter

Організація автополиву забезпечує належний догляд за зеленими насадженнями, що дозволяє підвищити врожайність ділянки. На ринку поливального обладнання лідируюче положення займає автоматичний полив Hunter, який відрізняється високою продуктивністю, надійністю і довговічністю. Завдяки повній автоматизації, такі зрошувальні системи самостійно зволожують земельну ділянку відповідно до заданих параметрів.

Системи автополиву Hunter

При виробництві автоматичних систем поливу Хантер застосовують інноваційні технології, що забезпечують раціональне і ефективне витрачання вологи. При виборі обладнання необхідно враховувати розміри території, тип ґрунту, наявність підземних вод, а також види рослин, що вирощуються. Створений компанією Hunter автополив має такі особливості:

  • можливість запрограмувати обладнання на певний період (дні, тижні), задавши точний час, тривалість поливу, а також витрату води під час кожного сеансу;
  • запрограмовані сеанси можна відкоригувати дистанційно за допомогою пульта;
  • погодні датчики блокують подачу води в дощову, вітряну або морозну погоду;
  • регулювання витрати вологи дозволяє непогано заощадити на комунальних послугах.

Автоматизований пристрій для поливу Hunter виготовляється з якісних матеріалів, стійких до агресивних факторів зовнішнього середовища, а також температурних перепадів. Всі елементи зроблені з екологічно чистих матеріалів - вони не виділяють шкідливих речовин, тому повністю безпечні як для рослин, так і для людини.

Автополив Hunter

Для чого застосовується автоматичний полив Хантер

Високою затребуваністю автоматична зрошувальна система Hunter користується на невеликих присадибних ділянках і просторих територіях (городах, полях). Організувати автополив можна для квіткового саду, виноградників, оранжереї, теплиці або приватного парку. Особливо важливий регулярний полив рослин на садовій ділянці з екзотичними рослинами.

Залежно від особливостей місцевої рослинності (розсада, квіти, дерева) підбираються відповідні елементи для автоматизації поливу, зрошення або крапельної системи. Наприклад, автополив газону Hunter здійснюється за допомогою осцилюючих дощувачів, які дозволяють запрограмувати дальність (до 30 метрів) і кут розпилення вологи (180°).

Складові системи автополиву Хантер

Всі елементи конструкції закопуються в землю, а значить, зовнішній вигляд ландшафту залишається незмінним. Власник ділянки може управляти пристроєм за допомогою контролера, який автоматично включає і вимикає полив по заданих параметрах. Автоматизовані зрошувальні системи Хантер складається з декількох елементів.

  1. Система трубопроводів. Встановлюється в грунті на глибині приблизно 0,5 метра. Зазвичай використовуються поліетиленові труби, які не тільки збільшують термін експлуатації пристрою, але і забезпечують мінімальну втрату вологи і засміченість лінії.
  2. Контролер. Монтується в зручному місці (наприклад, на стіні) - всередині приміщення або у дворі, неподалік від території, що поливається. Час початку і завершення поливу встановлюється по таймерам, які в свою чергу налаштовують по місяцях, числам і днях тижня. Датчики можуть коригувати графік в залежності від погодних умов.
  3. Дощувачі. Пристрої оснащені спеціальними висувними штоками, що мають радіус, що налаштовується і площу зрошення. Дощувачі піднімаються з-під землі тільки під час поливу, тому весь інший час вони залишаються невидимими.

Системи автополиву Hunter направляють розпорошення вологи тільки в сторону рослинних насаджень, виключаючи варіант потрапляння води на доріжки, паркан або будинок. Оскільки кожна рослина має свої особливості поливу (час, тривалість, кількість води), задати всі необхідні параметри можна за допомогою спеціальної програми.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*